Carwrapping

Wat is carwrapping?

Carwrapping is met behulp van speciale vinylfolie het bestickeren van een complete auto zodat er een compleet nieuwe look ontstaat.
Wij werken met speciale wrapfolie die door 3M, Avery en Hexis ontwikkeld is en die extreem vervormbaar is. Daardoor kunnen we deze folie over de meest complexe vormen plakken, ook de spiegels, bumpers en dergelijke.
Deze wrapfolie plakt op alle gelakte delen. En wij wrappen dan standaard ook alle gelakte delen van uw auto zodat er niks meer overblijft van uw oude kleur.

Onderhoud Carwrap

Het onderhouden van uw gewrapte auto is niet echt anders dan het onderhouden van een gelakte auto. Verwijder vuil regelmatig en verwijder vogelpoep zo snel mogelijk. Dat vreet in op de lak, en helaas ook op een wrap.

Was de auto het liefst met de hand, maar als het niet anders kan, dan is een wasstraat zeker ook geen probleem.
Heeft u een matte of satijnglans wrap op de auto zitten? Doe er dan nooit een waxlaag op. De wrap gaat daar na een tijdje van blinken en dat is nu juist niet het gewenste effect van een matte of satijnglans wrap.
Iedere wrap die wij plaatsen en afleveren voorzien we standaard van een beschermende basislaag. Deze laag zorgt ervoor dat u de eerste bescherming al heeft waardoor u de wrap in de toekomst makkelijker kunt onderhouden. We raden aan om de wrap altijd te onderhouden met de producten die hier speciaal voor bestemd zijn.

Hoe gaan wij te werk?

Als eerste heb ik contact met u, over de opties die het carwrappen bied. Ik zal u de voor en nadelen van het carwrappen uitleggen, welke kleuren er zijn en wat de kosten zijn van het wrappen van uw auto. Hebben we na ons gesprek een datum gepland dan ga ik als volgt te werk:

  •  Uw auto wordt zorgvuldig gereinigd tegen hars, teer spetters, insecten en ander   vuil dat op het voertuig zit.
  •  Uw auto wordt professioneel gedemonteerd daar waar nodig is. Zoals, handgreep,   spiegel kappen, emblemen en roosters.
  •  Daarna ontvetten wij de hele auto met ontvetter die de folieleverancier speciaal   gemaakt heeft voor de autolak. Dit zorgt ervoor dat de folie die er op komt de   ultieme hechting heeft op het voertuig.
  •  De panelen worden opgemeten en de folie word opmaat gesneden voor elk   paneel. Elk paneel word los geplakt.
  •  Nu de hele auto is geplakt maken we een laatste rondje om het voertuig om te   zorgen dat alles er goed op zit.
  •  Uw voertuig word nog een keer gepoetst en is klaar om afgeleverd te worden

Prijs op maat

Afhankelijk van de folie keuze en uw type auto maken wij een prijs op maat. Om u een indicatie te geven vindt u hieronder een overzicht van de categorie auto met de bijbehorende richtprijs. Prijzen kunnen per folie kleur en type anders zijn. Indien u een exacte prijsopgave wilt hebben verzoeken wij u contact met ons op te nemen.